Verder maar niet zonder jou
Ik weet dat ik verder moet,
Dat ik niet stil mag blijven staan.
Zorgen voor mezelf, de toekost tegemoet,
Ik moet verder gaan.
Maar ik wil niet verder zonder jou,
Zonder jou is het leeg.
Ik moet verder zonder jou,
Ik wilde schreeuwen maar ik zweeg.
Pijn, pijn doet het,
Als ik zie hoeveel hij lijdt.
Hij zit vast in een net,
Zit vast in de strijd.
We moeten allemaal door,
Op naar morgen.
Weer terug op het oude spoor,
En de gedachten aan jou waarborgen.
Rust zacht lieve oma.