mijn 'droom' man, wou dat alles anders was gelopen
maar dit is het leven...
al zeg ik van niet
ik mis alles wat je was
al zeg ik van niet
ik mis alles wat ik met je had
toch zit ik te denken
ik heb je nooit gekend
ik heb nooit geweten
wie je eigenlijk bent
dat ik je zo boos heb kunnen maken
wat je met me hebt gedaan
kan ik moeilijk achter me laten
en dat het om zoiets onbenulligs zou gaan
je woorden dat je van me houd
je woorden dat het je spijt
wat betekenen ze na alles?
want je kan nog steeds niet eerlijk zijn
het gemis voelt alsof je dood gaat
alsof je langzaam sterft
ik dacht echt dat we samen oud zouden worden
al staat je naam in mijn hart gekerfd
onze relatie bleef niet in toom
verscheurd door liefde en leugens
werd de roze bril af geslagen
het was niet meer dan een droom
al zeg ik van niet
ik mis alles wat je was
al zeg ik van niet
ik mis alles wat ik misschien wel
nooit heb had....