Mijn hart en mijn hoofd,
Ze zijn het niet vaak eens met elkaar.
Mijn hart en mijn hoofd,
Toch ben ik ze dankbaar...
Altijd is het mijn hart die zegt:
Kom op, je kan het aan!
Altijd is het mijn hoofd die zegt:
Denk na, je moet haar laten gaan!
Mijn hart zegt altijd:
Volg je gevoel...
Maar mijn hoofd komt dan met de wijsheid:
Doe wat goed voor je is...
Ik wist nooit naar wie ik luisteren moest,
Naar mijn hart of naar mijn hoofd?
Ze hebben beide vriendschappen verwoest,
Omdat ze het niet met elkaar eens waren...
Maar dit keer is het anders...
Ze zijn het met elkaar eens!
Dit keer zijn het geen tegenstanders.
Ik hoef een keer niet te kiezen
Ze denken maar één ding,
En deze keer is dat hetzelfde.
Ze vinden jou beide een lieveling,
Ze zijn beide verliefd op jou!