Ik zucht en ik droom van de vlucht.
De vlucht van een vogel,
die de dingen vanuit een ander perspectief bekijkt.
Als een arend die hoog in de lucht torent,
en zijn roep laat horen:
Kijk, weet je wat ik zie?
Vanuit het geheel,
valt mijn blik op iets.
Iets wat om aandacht vraagt.
Want dat valt mij op.
Dus kijk en luister,
en ik fluister in je oor:
Let op!