In het dal van het leven,
stroomt een rivier van wanhoop.
Hangen druppels van verdriet,
aan de bomen.
Waait een wind van radeloosheid.
De weg naar boven,
is modderig en glad.
Je zult uitglijden,
maar sterke takken geven je houvast.
Blijf klimmen
stapje voor stapje,
hoe moeizaam ook!
Want eenmaal boven,
zal een regenboog voor je staan
zullen vogels voor je zingen,
zal de zon je gezicht verwarmen.
langs een rivier van liefde,
zullen bloemen van geluk voor je bloeien.
Dan zul je weten,
dat je klim niet voor niks is geweest!!