als de weg niet meer weet ,
wees dan mijn gids in het
zwarte donker
als ik even tilt sla
en het allemaal niet meer weet
reik me dan je hand
en wijs me de weg
naar een nieuw begin
een nieuwe toekomst
waar zeker ook jij aanwezig
zal zijn
ben ik het rechte pad kwijt
jij -als zo'n goeie vriendin,
die ik dan best gebruiken kan-
zal me wel de weg wijzen
daar ben ik zeker van
-Claudia,nog eentje voor jou,onze vriendschap ik oneindig,we hebben samen al zo'n weg afgelegd en kben je zeer dankbaar dat je nog steeds meewandelt,bedankt-