Ik mis je
maar je weet het niet eens
ik wil terug vrienden met je zijn
want weet je ,
je zit nog in mijn hart
ook al doe je me pijn
en verdriet
en ben ik bang
bang om je kwijt te raken
maar ook om je terug toe
te laten
bang voor terug pijn
waar ben je nu
en met wie ga je om
ben je gelukkig
of heb je zorgen
waarom probeer
je het steeds weer met haar
het werkt niet
je bent vast hopelijk verliefd
maar let op alsjeblief
ik heb nog al je eerste berichtjes
al je berichtjes hier ,
wat je ook doe
of je mijn hart nu breekt
voor de tweede keer
ik blijf er staan voor jou
roep me maar en ik kom eraan