zodat al onze fantasieen kunnen komen
we bedenken alles wat ons lief is
het is een beetje wilderig en een beetje fris
we willen altijd vanalles doen
het is kleurrijk en vooral het kleurtje groen
we willen het met anderen delen
we willen meer en dat kan ons niet schelen
dan denken we niet aan anderen
je wilt je dromen niet veranderen
we willen zoveel
liefst wil ik een kleed van fluweel
iedereen wilt zijn eigen aandeel
en het liefst een heel groot kasteel