Ziek
Ziek, je bent niet eerlijk,
Kijk nou wat je doet!
Je maakt miljoenen mensen ongelukkig.
Dat voelt toch niet goed?
Ziek, door jou moeten er heel veel mensen lijden van de pijn.
Ze zouden er alles aan doen om weer beter te zijn.
Door jou bestaan er ziektes zoals aids en kanker.
Door jou zijn er veel mensen dood gegaan.
Als je dit bewust had geweten, had je het toch niet gedaan?
Ziek, je bent niet eerlijk, kijk nou wat je doet!
Je maakt miljoenen mensen ongelukkig.
Dat voelt toch niet goed?