Z Z Z Z Z
natuur vloeren
laat mij, laat mij
u dingen op mouw spelden
heb ik, heb ik
ooit uw hemd laten staan
was jij, was jij
je eens een keer goed
waarom, waarom
sleep ik al dit uur van hot
naar her. wat stom
blaas mij, blaas mij
met je fohn wat hete lucht
kam ik, kam ik
tegen je uitgedunde harem in
glijdt het, glijdt het
zeepje over het spiegelglad
daarom, daarom
scheer je je weg alle dagen
weer haar. dat schuim
zwemmen wij, zwemmen wij
door het aardedonker
waar niemand, waar niemand
weet met spelden om te gaan
rond mij, rond mij
cirkel zaagt groen gevogel
val ik, val ik
zonder armen uit en thuis
helaas, helaas
smijt het schraal bier
zijn kater wacht hem op
Z Z Z Z Z