Wat je in het heden bent,
is ontwikkeld in het verleden.
Wat er ook is gebeurt ,
en wat je hebt gedaan om je huidige punt te bereiken ,
je hebt hard met je zelf gestreden.
We zien je lachen en je kijkt weer naar buiten,
Ben je zover om het ook naar anderen te uiten ?
Wat is het toch mooi om aan je zelf te bouwen,
Dit is zeker goed voor je zelf vertrouwen.
Ze zeggen dan wel , wat er is gebeurt en verwerkt
wordt gedurende de tijd geheeld.
Maar als je dit is gebeurt, is dit zeker goed voor je zelf-beeld.
Niemand heeft je gezegd dat het makkelijk zou zijn
om zover te komen dat je met het verleden verzoent.
Feit blijft dat het niet gebeurt als je er zelf niks aan doet.
Veel success met je laatste stappen,
Laat je aandacht niet verslappen.
Niet iedereen zal je snappen en begrijpen gedurende het process.
Laat je niet uit de veld slaan als het een keer gebeurt, misschien wel een keer of zes.
Geef niet op en ga door met stoeien.
Stap voor stap zal je steeds verder groeien.
Op welk punt je nu ook staat.
Je zal het zien, het is de moeite waard.