Ik moet je maar gewoon vergeten...
Maar het lukt me niet!
Nog even en ik ben van je bezeten...
Maar dat wil ik niet!
Dat je mij niet leuk vind, weet ik al lang,
Vanaf het begin!
Maar dat zegt niet dat ik niet naar je verlang,
Maar het mág gewoon niet!
Ik ben echt niet de enige die jou leuk vind,
En dat verbaast mij ook niks!
Maar dat is waar alle pijn begint,
En het bevalt me niet...
Ik word er gek van!
Ik word gek van mezelf!
Ik snap niet waarom het niet anders kan,
Ik moet je gewoon vergeten....
Je hebt nou eenmaal een vriendje,
Ik ben nou eenmaal een meisje...
Jij zal mij toch nooit leuk vinden,
Ik moet je gewoon vergeten!