vertel mij jouw grootste grap die jij ooit maakte.
laat mij weten of er mooie teksten zijn uit een lied, verhaal of gedicht die jouw ooit diep raakte.
vertel mij waar jij het meest van geniet.
vertel mij of er dingen in het leven zijn dat jij nog graag wil mee maken.
vertel mij en deel het met mij.
vertel mij wat het mooiste gebreuretenis is waar jij geen moeite mee zou hebben om met een ander te delen.
vertel mij of je goed ben in het met instrumenten spelen.
vertel mij of de geboorte van een of jouw kind of kinderen iets is dat één van de mooiste belevenis is van jouw leven.
je geheimen hoef ik niet te weten want geheimen blijven geheimen.
vertel mij wat jij mooi vindt aan verhaaltjes, vers, gedichten of teksten uit een leuke lied.
vertel mij iets wat ons allebei aan het lachen kan maken.
zou jij het mij vertellen als ik jou het netjes zou vragen?
zou jij het met mij delen als je mij goed zou kennen.
zonder dat wij twee elkaar een hele levens verhaal vertellen iets kort en krachtig.
vertel mij of er iets moois is in jouw leven dat je voor altijd met je mee zou dragen.
zou jij het mij vertellen als ik het jou zou vragen?