Mijn verleden neemt het over
Ik denk er steeds vaker over na
Dat ik überhaupt nog besta
Mensen hebben me zoveel aangedaan
Dat ik eigenlijk niet meer hoor te bestaan
Mensen die hun handen niet thuis hielden
Ik heb nog steeds geen idee wat die moeder bezielde
En dat was dan in groep 7
Dus vanaf toen begon ik letterlijk in een hel te leven
Mensen die mijn geheimen wereldwijd maakte
Is misschien iets wat me wel het meeste raakte
Want sindsdien wist ik maar moeilijk mensen te vertrouwen
Het koste tijd om weer zo n band op te bouwen
Nu na enorm veel tegen slagen
Beginnen de dingen van toen steeds meer te knagen
Afgewezen worden omdat ik een bril draag
Ik nog nooit de waarom antwoord gekregen op mijn vraag
Ik heb mezelf zo vaak overal de schuld van gegeven
Dat het nu een te zware last is in het leven
Ik wil niet meer herinnerd worden aan het verleden
Want ik merk het nu ook, ik ben over mezelf alles behalve nog tevreden
©Michèlle