Ik hou van je, mijn kind.
Ik zal het blijven zeggen,
hoe vaak het ook nodig is.
Hoe luid Ik het ook moet zingen,
Ik zal het doen.
Ik zal je altijd weer vertellen
hoe kostbaar je bent voor Mij.
IK HOU VAN JE!
Ja, lees het maar… Het is zo.
Het is wie Ik ben.
ik ben maar een moeder maar wel een met het hart op de goedeplaats xx mama
.