Ook al heb ik je nooit gekend
Ik heb het gevoel dat je bij me bent
Het is alsof je mijn worsteling ziet
Waar dat vandaan komt weet ik niet
Misschien komt het door de bloedband
Jij en ik zijn via mijn vader verwand
Of komt het door dezelfde moeilijkheden
Ik nu en jij ruim veertig jaar geleden
Ik zit met zoveel vragen over jouw dood
Wat was het dat jou geen uitkomst meer bood
Waarom heeft het zo moeten lopen
Is die eetstoornis er langzaam ingeslopen
Is jou hetzelfde overkomen als mij
Kwam iemand lichamelijk te dichtbij
Durfde je ook niet vrouwelijk te zijn
Deed je daarom aan de lijn
Antwoorden op mijn vragen zal ik nooit krijgen
Het is een onderwerp waar ik over moet zwijgen
De reden waarom je het uiteindelijk begaf
Nam je toen voor eeuwig mee in je graf
Lieve onschuldige meid
Ik wil dat je weet dat het me spijt
Ik voel me schuldig dat het jouw leven nam
Al stierf je ruim voordat ik hier kwam