Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
warrelwoorden
Zomerzachte zuchten
wentelen de stroom
van onverholen zuchten
in ontwaken uit een droom
Witte vliegtuigstrepen
schrijven namen in de lucht
stil en onbegrepen
als een zwaluw in zijn vlucht
Komt tot wederkeren
boven baai en wilde zee
drijft verwoed de veren
van de winden met zich mee
Laat verwarring achter
op het vlak en glooiend land
naast de eeuwig trouwe wachter
aan een onbekende overkant
Reacties op dit gedicht
juffie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
middernachtzonnesteek
:
Maandag, april 15, 2013 00:44
mooi geschreven
droom zo weg
Over dit gedicht
Auteur:
juffie
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
14 april 2013
Thema's:
[Natuur]
[Verandering]