als hoeven diep in aarde
ik voel de striemen
van te strak getrokken singel
onwetend
en mensen doen maar wat
het gevoel dat hij me liet weten
de intentie de vrijheid het geluk
als je echt wilt
moet je vechten
voor jezelf
strak nuchter en alert
lichtgevoelig trek ik ten strijde
en weet dat ik mijn doelen halen zal
ik laat het drinken het drinken
en de joint slaat zijn laatste nacht
ik
ik zal bloeien
in al mijn glorie en pracht
onwerkelijk
hoe een dier
een paard
kan zeggen wat je weten wilt
of misschien ook niet
ik wil
en wil niet weten
geen zorgen meer
ik heb dromen
dromen van wat ik wil
en bereiken van wat ik wil
ben op de goede weg
en zal komen
langzaam
maar zeker
daar
waar ik wezen wil
thanks poddy