Ik blijf wachten op iemand die niet bestaat,
ik blijf hopen op verandering,
ik blijf wachten op dromen die verwerkelijken.
Maar jij zult nooit zijn
wat je niet bent,
dat wat ik wil.
Toch blijf ik hopen,
blijf ik wachten,
totdat ik voorgoed de eeuwige bodem zal voelen.