Kom met me mee
Kom met me mee
Kom heel nu, heel gedwee
Ik breng je naar plaatsen
Zonder te haasten
Ver over de zee
Naar de maan misschien
Of een eiland met een zandstrand
Ergens op zee
Ver van het vaste land
Laat me niet alleen gaan
Goede fee
Nee, ik neem je mee
Je overtuigen voor
Een leven op zee
Op een eiland met ons twee
De zon neemt zijn tijd
Om op te komen
Het roept reeds je naam
Het roept reeds je naam
Onder palbomen
Waar je weg kan dromen
Schuif me niet van je vandaan
Maar klim op mijn rug
En keer nooit meer terug
Tijd om te gaan
Tijd om te gaan