??*?????*?? ??*?????*????*?????*?? ??*?????*??
Terwijl ik loop tikt de tijd verder.
De dingen gaan zo vaag en ik kán niet slapen.
En korrels zand verzamelen zich aan het einde.
Met de sleutel van het universum hou ik de wacht.
Want ik ben de bewaarder van het nu.
Het blijft men een raadsel, dat de Des Verbonds verdween.
En Joker lachte het leven toe, met een knipoog.
??*?????*?? ??*?????*????*?????*?? ??*?????*??