Jaren heeft mijn hart binnen in mij de tijd stil laten staan
wachtend op de liefde die niet voor mij niet leek te bestaan
maar nu is mijn leven mooier dan de mooiste dromen
ik kijk naar de sterren
en bedank god dat mijn wens is uitgekomen
de wind blies jouw liefde in mijn ogen
en door jouw warmte heb je mijn tranen kunnen drogen
verdwaalde gedachten als ik denk aan jouw
zoveel gevoelens die ik graag omarmen zou
alles wat ik doe wil ik doen met jou
alleen met jou schijnt de lucht hemelsblauw
al die schoonheid bezorgt mij
kwetsbaarheid
vlagen van verlegenheid
tegenstrijdige gedachten
slapeloze nachten
het verlangen naar jou is groter dan ooit tevoren
ik wil zoveel zeggen maar heb te weinig woorden
ik geef mezelf over aan de liefde
leg mijn hart in jouw handen
ben niet langer bang om me aan de liefde te verbranden
een omhulsel van zoete woorden
je laat ze smelten in mijn mond
pijn en moeilijkheden bevinden zich nu op de achtergrond
donkere dagen
jij laat ze vervagen
de zon begint weer te schijnen
en alle problemen die verdwijnen
zonder jou ga ik nergens heen
wil je dicht bij me
als een ketting aan mijn been
jij bent het begin van ieder liefdesgedicht
en de mooiste zonnestraal die mijn wereld verlicht