laatste keer.
wat wij samen hadden is er niet meer.
dat jij mij kuste gaf mij een goed gevoel.
wij beiden hebben een heel ander doel.
daarom deed jij het niet omdat je nog iets voor mij voelt.
wat wij hadden is in de zee weg gespoeld.
wat jij deed was heel bewust.
dat maakt het de laatste keer dat wij twee elkaar hebben gekust.