Ik heb respect
voor de medemens
die vertrouwen geeft
Ups and downs beleeft
nergens naar streeft
in hier en nu leeft
De vreugde deelt
de traan verzacht
opdat ieder weer lacht
ten tijde van de nacht
wat al dan niet bewust
wakker wordt gekust
liefdevol en zacht
Hetgeen veel (on)rust
en meer (on)macht
heeft gebracht
Ik heb ontdekt
dat deze wens
geen ego heeft
in staat is te delen
om de mens te helen
van eigen waan