Verlangen in hunkering verwoord,
Honger naar liefde gehoord
Zindering door mijn hele lijf
Voer ik in de stroom mee,
Zoals een rivier waar ik op drijf…
Totaal overgeleverd zou ik in de lucht kunnen zweven…
Vol emotie aan de hartstocht toe kunnen geven…
Geen redding meer nabij...
Mijn hart is vogelvrij….
Gevoelens zijn stuurloos
De controle broos.
Mijn gedachtens zijn verloren
Maar verliefdheid viert in volle gloren !!!