Ik stop met schelden ik stop met haten
Ik stop met irritaties en ik stop met praten.
Ik wil gewoon etiketten leren
En mezelf kunnen presteren.
Vanaf nu is het over met 't gedoe,
Ik ben echt aan iets anders toe.
Ik stop nu ook met deze reclame
Want vanaf nu word ik 'n echte dame!
#It'sNeverTooLate2ChangeYourself!!