Wat een pracht mens ben jij
Jij die mij nu wil leren
hoe ik vragen kan stellen
zonder een oordeel te vellen
Het geld voor opleiding in deze
is namelijk opgegaan
de veranderingen kwamen er aan
gaf bezuiniging in mijn bestaan
aangezien ik zonder vreze
met u en het leven ben begaan
Vragen heb ik zelden gesteld
mij werd geleerd
dat mensen die vragen
worden over geslagen
Ik wilde gewoon werken
mezelf en u versterken
gaf derhalve wat minder
en u wat meer aandacht
aan geld en macht