Ik heb je al duizend keer gekust
In mijn dromen
Zijn we samen
1
Balans
Van opgegraven gevoelens en oneindige gedachten
Aan jou
bezorgen me slapeloze
nachten die zwarter zijn dan het
gat waarin ik val
zonder jou
klopt mijn hart niet gelijkmatig
meer
gevoelens bezorgen me
meer verlangens
Naar jouw
regenval van lieve woorden
die nooit doen vervelen