Wordt je uit mekaar gereten door doktor woesto
heren, kaas
maar dan ook van dokter woesto
maar ik stam voorkaas
ministe Boktser
en Kelvo
dus ik ben dom
dommer dan Janssen
ik vind van niet
“zwarte Piet!”
Planten zijn dubbel zo duur
een soort sproeiers
en die vertrouwen de kou
in de tijden van Obama
Nederland
een poging temperent
ik sla ze tot poeier
"Wezeper hengst"
Barnenveld