A.P.K.
Na heel diep te zijn gezonken
Is mij weer wat geluk terug geschonken
Een arts in Breda die zeer tevreden was
Wat hem betrof liep ik helemaal weer in de pas
Eindelijk na veel vijven en zessen
Dat kwam door het C.B.R. met zijn gedoe om van te stressen
Ze maakte van dat alles een hele toer
Maar eindelijk kwam dan toch mijn rijbewijs weer retoer
De internist in het ziekenhuis was ook zeer tevree
Alleen de bloeddruk moest nog wat naar benee
Ik maakte onlangs alweer mijn eerste uitje,helaas alleen
Ik had jou er liever bij gehad ik laat je niet graag alleen
Allemaal hele goeie en mooie berichten
Een paar maanden terug waren het nog maar schichten
En dan gisteren de bevestiging van je dochter,ja ja
Ook hier rolde ik goed door mijn A.P.K.
Ik hoop dat we lang van elkaar kunnen genieten lieve schat
Ik zeg het nog maar eens dan weet je dat
Jij bent het mooiste en het fijnste wat me is overkomen
Van zo iets moois durfde ik eerst nog niet eens te dromen
Lieverd ik hou van jou heel erg veel
En nu moet ik stoppen anders word ik emotioneel