Ik haat het
die vlinders in mijn buik
dat gevoel alles aan te kunnen
die spontane lach, omdat ik weer aan jou denk
dat onbeschrijfelijke gevoel, dat gevoel van gelukkig zijn
die verliefdheid,
Ik haat het
Ik wil niet verliefd zijn
het voelt te goed
het kan niet beter,
enkel slechter
een gebroken hart,
een gebroken hart dat mijn leven al een keer verwoest heeft
geen tweede keer
hartzeer
Ik kan het verkomen,
als ik kon stoppen met verliefd te worden
de eerste keer verliefd zijn is geweldig
de tweede keer weet je wat verliefd zijn inhoud
het onbezonnen, zorgeloze, je weet nu dat het schijn is
al de pijn van de vorige keer komt terug
de pijn waar je alles ging aandoen om deze nooit meer te moeten voelen,
alles, want die ene keer was al te veel, te zwaar
een tweede keer kan je gewoon niet aan
Verliefdheid,
ga weg
laat iemand anders de mooie kanten van je zien
laat iemand anders geloven dat het leven een sprookje is
en alsjeblieft verpest het niet, zoals je bij mij deed
Lieve verliefdheid,
ga bij mij weg voor altijd
het wordt mijn verstand niet meer mijn hart.