keuzes,
altijd maar kiezen!
doe je dit dan wordt het dat.
niet wetend wat ik wil!
ik wordt misschien gestraft ,door vreselijke woorden.
onzeker over het leven,
me toekomst met iemand delen?
ben ik daar al klaar voor?
net bedrogen en belogen,
terug iemand graag zien?
keuzes,kiezen of delen.
ik wordt altijd gestraft,
me hart maakt het me moeilijk.
ik mag wel gelukkig zijn maar
enkel door een obstakel te overwinnen,
deze is een moeilijk!
iemand verdrietig maken?
getrouwd stel en kind uit mekaar?
of kies ik voor me eigen geluk?
voor eén keer vechten,
voor wat ik echt graag wil?
is het de moeite waard...
wat moet ik doen?