Zoveel wil ik jou zeggen.
Zoekend naar de juiste woorden.
Kan ik ze niet beschrijven of uitleggen.
Ze zijn slechts alleen te voelen.
Alleen de ervaring verteld mij wat zij bedoelen.
Zwijgend vertalen zij dit gevoel...
In stilte geheven zo koel.
Passioneel vol liefde beleefd.
In onschuld gewassen.
Hopelijk vergeeft