De kilometers verdwijnen,
zover wil ik weg zijn.
Geen mensen om me heen,
alleen mezelf waar ik mee leef.
Emoties worden wazig,
als ik mijn eigen pad kies.
Richting het lege,
waar ik kan denken.
Waar pijn niet zal raken,
waar ik niemand bezeer.
De afstand die ik nodig heb,
maar nog niet heb.