De tele-tijdmachine bestaat al eeuwen
kijk maar eens naar de sterren die vanuit
de heldere zomernachthemel reizen naar
je ogen met de snelheid van het Licht...
licht van een heel lange tijd geleden.
Toekomst en Verleden zijn dus één
geheel, ze zijn Begin en Einde van de
Big Bang, ze zijn de Alfa en de Omega.
Daarom denk ik dat het Leven een
noodzakelijk kwaad is maar ook een
geschenk, Iets dat er moest zijn:
precies zoals Zij was en zal zijn.
En als je sterft mag je na een tijdje
kiezen in welk tijdperk je alweer de
nodige beproevingen wil doorstaan.
Waarschijnlijk heb je ook de keuze
op welke bewoonbare planeet je de
reis van jouw karma wil opgaan....
Als Suske of Wiske mag je dan de
tele-tijdmachine van de oude wijze
beminde professor Barabas ingaan !