Wat waren, en zijn ze mooi de drie meisjes van ons,
keurig, blond, lief en gelukkig gezond.
Het was enorm indrukwekkend wat ik heb gezien op de tv,
ik voelde de liefde, en beleefde het mee.
33 jaar geleden ook gezien, alleen toen kwam het niet binnen.
Gek, he?! dat leeftijd zo belangrijk is.
Nu ben ik blij dat ik het zo bewust heb meegemaakt,
en dat ik de liefde mocht voelen.
Dus lief koningspaar
Maak het waar.