Duizenden mensen om mij heen
Mijn vrienden en familie zijn mij dierbaar
Maar als ik ween,
Laat ik de tranen van eenzaamheid niet zien.
Te zelfzuchtig voor meer
De straf die ik denk ik verdien,
Doet mij werkelijk zeer.
Vind mij snel als ik vragen mag,
Kom naar mij toe als ik schreeuwen kan.
Want de liefde die ik in mijn dromen zag,
Vol liefde en passie van vuur en wilde verlangens,
Is nog steeds de droom waar ik voor glimlach...