Naast dat wondje bij mijn hiel
Voel ik elk litteken op mijn ziel
Ik weet nog waar elke blauwe plek zat
Iedere plaats waar je me geslagen had
Ik herinner me elke duw, elke klap
Ik weet nog elke stomp, elke trap
Ik hou van je, maar toch
Ik weet het allemaal nog