Het is de laatste keer dat ik dit vraag,
Het is de laatste keer dat ik geduldig blijf!
vergeef me voor het zijn van vaag,
Maar wanneer ik dit schrijf,
ben ik;
Verdrietig en boos,
ongeduldig en aan het wachten,
stil en hopeloos,
hopend en huilend;
Dat je nou eindelijk komt!
Dicht tegen mij aan
en verwelkomt,
wanneer je tegen mij aan komt staan...
Ik wil je zien,
Aanraken en voelen
en nog heel misschien,
een beetje boos op je zijn.
Een beetje huilen ook nog,
Zelfs schreeuwen als het mag...
want voordat ik je in mijn dromen zag
{..was ik al eenzaam genoeg...}