- Omdat ik zo lang niks geschreven heb, een probeersel om niet te lang stil te staan. -
Rusteloos,
woorden, beelden, geuren,
omringt door alles en niks.
Starend,
in het niks
maar dan toch zoveel zien.
Ondersteboven,
binnenstebuiten,
achterstevoren,
mijn hoofd draait nog een rondje om.
Alleen ik,
met de hele wereld,
maar echt samen zijn we niet.
In de schaduw van wie ik was,
zoek ik de zon om te laten zien,
de persoon die ben geworden.