Lieve Opa
Maakt u zich maar geen zorgen om de rimpels op u gezicht
Wij zien u niet van uit een ander licht
U bent 75 jaar dat hoort er bij
Maar vandaag gaan we het vieren, vandaag maken wij u blij
Wij zijn inmiddels wat ouder, we kunnen niet altijd bij u op schoot
Hoewel toen ik klein was ik daar heel erg van genoot
U nam ons overal mee van de speeltuin tot aan het strand
Kijk eens opa waar wij nu toch zijn beland.
Met u maakten wij altijd pret, geen moment was te stil
Och jeetje.. Opa
Zeg...
Hoe kon u ons uitstaan met als ons kinderlijk geschreeuw?
De jaartjes gingen snel voorbij, nu geen zon of zee
Maar uw spannende verhalen die kregen we allemaal mee
Voor elke lach die u ons gaf hoe groot of klein
Waar ik weet dat er nog er zoveel meer van zullen zijn
Dus steek maar een kaarsje aan
Voor alle momenten die we hebben gedeeld,
De tijden waren gezellig , met u hebt ik mij nooit verveeld
Fijne verjaardag opa,
voor alle liefde die we hebben gedeeld
-Fin-