Het doet zo pijn,
Jij en ik zijn niet meer wij.
Ik mis je lach, gezicht,
Ik mis alles van jou.
Waarom moest dit gebeuren,
Ik had geen idee.
Jij vieze player,
Je ging met mij en een ander gelijk.
Als je me niet wou,
Zei dit dan gewoon.
Dit is de pijnlijke manier,
Iemand liegen, bedriegen en al deze shit.
Je hebt me pijn gedaan,
En niet zo’n beetje.
Nu heb ik al een jaar iemand anders,
Hij liegt niet tegen me of bedriegt me.
Op hem kan ik bouwen,
Ik dacht dat ik de hoop had verloren.
Nu geeft de liefste jongen zijn hartje aan mij,
Nu weet ik het zeker.
Liefde kan ook goed zijn,
Niet elke jongen playt of bedriegt.
Pas op voor liefde,
Het kan goed maar ook kwaad zijn.