Rode ogen tranen
strakke bourdons
op golvende melodie
surfen over
het kietelend gras
onder dansende voeten
blije vogels krassen
omdat kraaien dat ook zijn
in de bloeiende bomen
snuivend, snuitend, snotterend dansen
tussen de bloemetjes en de bijtjes
zo roept de natuur
bewegende lijven
walsend in ongedwongen balts
slepen elkaar mee
in gepassioneerde stappen
struikelend over leegtes
in gonzende breinen
zwijgend spreken
omdat zwijgend dansen
een illusie is
walsend over vruchtbare gronden
kaal of begroeid
bruisend van leven
Lente dringt door
vult hoeken en gaten
druipend, stromend, stomend
uit alle poriƫn der natuur
zwetend van verlangen, liefde en lust
een explosieve dans van leven
Uitdaging van Sweetblackangel