Waarom zie ik zo troebel in helder water?
Een waas om mijn ogen verblinden
de schoonheid,
bij de gedachten van onbereikbaar blijven
staan, wachten,
kan ik nog gaan?
Al knipperend met mijn ogen,
bij mijn laatste poging om het zicht te verscherpen,
zal ik met mijn hand
al reikend naar verlangens,
verdrinkend in liefde,
ten onder gaan.
S.