Ik doe alles om je te helpen
Om een vriendin voor je te zijn
Je bent iemand met een hart van goud
En ik ben jouw zonneschijn
Die naar je straalt als het even tegen zit
Met je deelt, met je lacht en verheugt
Als jij vooruit kan en geholpen word
Dan voelt het goed en doet dat me deugd
Ik zet me overal voor in
Doe wat ik kan en waar ik nodig ben
Het is leuk om jou waar ook te steunen
Omdat ik jou zielsvreugde en schoonheid ken