Lieve Opa,
Plotseling lag je daar,
zo ineens, het is zo raar.
Sinds dat ene telefoontje
verandert heel mijn leven
Mijn Opa, die me altijd veel liefde heeft gegeven
Mijn Opa, die altijd de boodschappen zelf doet
Mijn Opa, wordt ineens niet goed.
Nu lig je daar, en je kijkt me aan
Je wilt iets zeggen maar je laat het gaan,
Je wilt wel praten, maar het gaat nog niet.
Maar ik ben allang blij dat je me wel ziet.
Kom op Opa!,blijf ervoor vechten
want aan een man zoals jij ga je je heel erg hechten!
dat jij daar ligt, heeft me erg geraakt.
Maar ik weet zeker dat er een engeltje over je waakt.
je meisje...
M