Ik zal er altijd zijn
Zolang jij aan mij denkt
Ik ben de ster die stralend schijnt,
zo fel
Ik schijn als laatste licht,
alleen verblekend in het licht van de zon
Ik zal altijd leven
Zolang jij mij herinnerd
Ik ben de stem in de wind,
die fluistert
Luister goed
en je hoort me overal
Ik zal er altijd zijn
Zolang jij me koestert in je herinnering
Ik ben een druppel in de regen,
belofte van leven
Ik verkwik de ziel
verdwijnend in de vruchtbare aarde
Ik zal altijd leven
Zolang jij over mij verteld
Herinner mijā¦