gisteren voelde ik me niet anders,
maar gek toch wat een keuze met je kan doen,
een last die van je schouders valt,
maar ook weer nieuwe deuren opent,
me emoties zijn zo afwisselend,
maar toch voel ik me vanbinnen anders,
een gevoel dat niet te beschrijven valt,
dat ene gevoel is er nu al een paar dagen,
is het rust?
ik voel blijheid, vrijheid geen eenzaamheid,
me hartje springt op en neer,
dit elke keer!
vandaag voel ik me vrolijk,
wat een foto met een mens kan doen!
moest je me vragen hoe ik me voel?
geen antwoord kan ik geven het is zo'n speciaal gevoel!
maar de glimlach op me gezicht verraad het misschien,
dit wil ik delen mijn gevoel,
kan jij het zien?
gewone vredesrust dat is me doel!