Vrolijk zijn is wat ik elke dag wil.
Ik wil niet meer elke dag bang zijn.
Het verleden achter me kunnen laten.
Is moeilijker dan je denkt.
Telkens weer denk je aan die ene persoon.
Die ene gedachte, dat ene gevoel.
Je weet dat het verleden tijd is.
Maar toch wil je weer terug naar die tijd.
Die tijd zonder zorgen, angst en verdriet.
Die tijd met plezier, gezelligheid en vertrouwen.
Die tijd is verleden tijd.
Denk aan het heden.
Hoe moeilijk het ook is.
Denk aan de personen die er nu zijn.
De gedachten waar je nu aan denkt.
Het gevoel wat je nu hebt.
En laat het verleden rusten