Woensdag lieve vrouw
Gaan wij in ondertrouw
Woensdag weer een nieuw begin
Al negen jaar samen lieve vriendin
Zo verliefd als ik blijf
En straks je weer voel, je heerlijke lijf
Onze lichamen verstrengeld in elkaar
De warmte van je lijf
Maar moet nu even terug naar ons trouwverblijf
Ja woensdag gaan we er voor,
Erna het echte hoor
Onze trouwerij
Ja het maakt me zo blij
Straks met "mijn" vrouw aan mijn zij
Lieve miek
Hou zoveel van jou
Ik blijf je altijd oprecht trouw
Kan mijn liefde voor jou bijna niet beschrijven
En weet zeker dat onze liefde altijd zo zal blijven